SHARP AY-XP09LSR

SHARP AY-XP09LSR
принтирай
959,00 лв.


Характеристики на SHARP AY-XP09LSR

Марка Sharp
Монтаж Стенен
Компресор Инверторен
Кубатура 30-50
Квадратура 12-18
Произведено в Тайланд
BTU 9000
Капацитет охлаждане 0,90 - 2,50 - 3,00
Разход охлаждане 0.700
EER 3,25
Капацитет отопление 0,90 - 3,00 - 3,70
Разход отопление 0.780
COP 3,72
Шум 26-37
Захранване 220-240
Фреон R410A - Еколкогичен
Външна темп. охлаждане от +21 до +43
Външна темп. отопление от - 7 до +24
Тръбен път 15
Денивелация 7
Размери вътр. тяло 860 х 292 х 205
Размери външ. тяло 730 х 540 х 250
Тегло външ. тяло 29
Тегло вътр. тяло 8.5
Гаранция 3 години
Енергиен клас А


Стенният климатик SHARP AY/AE-XP09LSR притежава инверторно управление, обезпечаващо: икономия на електроенергия, дълъг живот на експлоатация, бързо достигане на желаните параметри на въздуха в помещението.

Новата технология за почистване на въздуха Plasmacluster насища въздуха в помещението с положителни и отрицателни йони. Тогава се почиства бързо и ефективно въздуха.
Плазменото почистване премахва от въздуха замърсяването и бактериите. Всички в помещението, където е монтиран този климатик може да се насладят на чист въздух.

Мнозина отглеждат животни в къщи. Свързаният с тях лош аромат (предимно амоняк) значително ще намалее при почистване със системата Plasmacluster.
Климатичната система Plasmacluster произвежда отрицателни йони, правещи въздуха по-свеж – все едно се намирате на морския бряг или пред фонтана в парка.

Серията климатици за стенен монтаж SHARP с инверторно управление има редица преимущества, който са известни отдавна. Преди всичко значителната икономия на електроенергия и в частност дългия "живот" на инвентарните ресурси, бързо достигане на необходимите параметри, и устойчивост при ниски температури. Новият ECO-Inverter има още по-голям коефициент EER при охлаждане на помещението.

Дисплеят показва: текущият режим на работа - таймер на температурата в помещението. Мониторът на дисплея точно отбелязва, каква мощност е развил климатика: намира ли се той в икономичен режим, развил ли е средна мощност или работи на форсиращ режим.
Системата Plasmacluster е в наличност за новата серия климатици SHARP и очиства въздуха от плесени, микроби и неприятни миризми.

Един от най-съществените проблеми при употребата на климатици през летните месеци, налагащи ползването на специализирани услуги по поддръжката на климатична техника ,се дължи на образуването на микроби и плесен във вътрешното тяло, което предизвиква наличието на неприятен аромат, лъхащ от самия климатик. Причината за наличието на плесен се дължи на влагата получаваща се при режим на охлаждане, понеже вътрешното тяло непрекъснато отделя влага от въздуха. Анти плесен филтърът прекратява тази поява на влага и микроби, като лесно се почиства с хладка вода.

Sharp Daikin Midea LG Fujitsu - General Panasonic