Монтаж на климатици

Правилно извършения монтаж на климатици значително влияе върху функционирането на климатичната инсталация. Не е добре да правите компромиси при реализирането на тази дейност, тъй като всеки такъв може да има пагубно въздействие върху функционирането на цялостната климатична система. Към неприятните последствия се причисляват всички разходи за сервиз, поддръжка или дори покупка на нов климатик в следствие на неправилен монтаж.

Всяка фирма, която желае да си изгради добра репутация пред клиентите си трябва следователно да се постарае и да извършва качествено своите услуги. Най-добрата реклама разбира се си остава тази от човек на човек, защото всеки доволен клиент с радост би препоръчал услугите на съответната компания, ако той самия е останал доволен от нея. Качествените услуги и високата репутация могат да подпомогнат за развитието на една компания независимо от нейния обхват на дейност.

Сред най-често срещаните проблеми е това, че повечето потребители се смятат за специалисти във всичко, а това на практика не се оказва така. Много по-надеждно е да се доверите на...

публикувана на 25.04.2015 15:40


Покупка на климатик

Все по-голям процент от родните домакинства ползват климатици, с които съумяват да си доставят едни отлични нива на климатичен комфорт и уют у дома, и то през цялата година. Причината за това огромна част от българските домакинства да предпочитат климатичните уреди пред останалите има и своето логично обяснение. Сред най-убедителните аргументи, които подтикват повечето потребители към решението за покупка на климатик е това, че тези уреди са изключително ефективни и добре влиаят на портфейла по отношение на разходите, които се правят за електроенергия.

При избора на конкретен модел климатик добре е да сравните цените му в отделните търговски обекти, които го предлагат. За да не се почувствате разочаровани при избора си на фирма, от която да го закупите още в началото проверете какви са съответните условия по покупка, както и свързаните с уреда гаранция и поддръжка.

Преди избора на конкретен модел и марка при покупка на такъв тип електроуред имайте предвид, че трябва да се измери кубатурата на помещението, за което съответно е предназначен той. Това е така, тъй като много...

публикувана на 25.04.2015 15:38


Избор на фирма за монтаж на климатик

След закупуването на желания климатик, то идва ред и на това да изберете фирма за монтаж на климатици. Това решение е от изключителна важност за бъдещото функциониране на климатика, така че не бива да се взима лекомислено.

На пазара има наличие на множество фирми предлагащи монтаж на климатици. Между тях обаче има и много такива, които далеч не разчитат на своите качествени услуги, а се стремят просто да се доберат до парите на своите потенциални клиенти. За подобен тип фирми качествените услуги остават на далеч по-заден план пред техните съмнителни намерения.

Сред водещите неща, които биха Ви били от помощ при избора на фирма за климатична инсталация е това конкретната компания да предоставя и гаранция за своите услуги. Чрез предоставянето на гаранция добрите фирми застават гордо зад своите продукти или услуги, тъй като те са качествени и не биха предизвикали недоволство в потребителите.

При избор на компания за монтаж на климатик винаги се стремете да избирате такава, която разполага с отиграни специалисти, сблъсквали се с редица предизвикателства по пътя си. В случай,...

публикувана на 15.04.2015 05:26


Универсално дистанционно за климатици

Климатиците са много удобни уреди, които ни осигуряват желаните климатични условия целогодишно. На практика няма друг такъв уред за климатизация, който е възможно да се ползва през всички сезони от годината. По модерните и нови представители на този електроуред вървят и с дистанционно управление, което предлага на потребителите разнообразие от функции.

От неотдавна обаче на пазара навлиза и т.нар. универсално дистанционно за климатици. Това е едно доста удобно нещо, тъй като дистанционното на практика е свъместимо със стотици модели климатици. С покупката на такова дистанционно, каквото и да се случи със старото няма място за притеснение. Най-вероятно редица пъти сте били поставяни пред не леката задача да намерите дистанционно точно за Вашия модел телевизор и знаете колко трудно е това.

Универсалното дистанционно за климатици може да се ползва за управление на почти всички модели, както на българския пазар, така и в чужбина. То може да предложи едно добро ниво на сигурност във всякакви ситуации.

Климатиците са електроуреди, които подпомагат цялостното ни удобство, а...публикувана на 20.04.2015 10:43


Монтаж на климатици - важни моменти

Монтажа на климатици и в частност на централните климатици е нещо доста практично. При положение, че още не сте си закупили климатик, но възнамерявате да го направите скоро, то трябва добре да помислите колко помещения желаете да отоплявате или охлаждате. Добре е да се разсъждава над този въпрос преди вземането на някакво решение, защото ако възнамерявате да отоплявате всички помещения, то един централен климатик е точното нещо за Вас. Централните климатични системи имат способността да отопляват много помещения едновременно, като е създадена възможност да се задава различна температура.

Стенните климатици са доста тихи и ефективни електроуреди, но в никакъв случай нямат способността да охладят големи помещения.

Първата стъпка по един стандартен монтаж на климатик е именно избора на място където да бъде инсталирана климатичната система. При избора на място трябва да се вземе предвид това, че захранващите кабели на електроуреда не са много дълги и добре би било инсталацията да се извърши в близост до контакт.

След като сте решили къде да монтирате климатика следва да...

публикувана на 06.04.2015 07:05


Sharp Daikin Midea LG Fujitsu - General Panasonic